min dag idag

Idag vare skola, de gick som de gick, fick reda på att jag har F som slutbetyg i matte, men men de va inte så oväntat! Tur är ska jag göra om samma grad i matte till hösten då jag byter linje :)
Idag har jag hitills bara tagit det lugnt, hade följe hem med Lisa och vi var på vårt lilla damphumör så vi skratta år allt och inget. Sen kom jag hem och åt upp mina sötisar (polly) som jag tjatat om på lektionen idag.
Nu bloggar jag och ska snart ner och äta, sen ska jag plugga vid halv 6 och sen vid halv 8 någon gång ska jag ut med Elin en sväng :)

hejhejhejhej

Idag har jag inte alls mått bra. Hoppades så mycket på att jag skulle må bättre när jag vaknade i morse, men de gjorde jag inte. Har dock inte lika ont i skelettet, men ändå så att det känns. Min yrsel har inte försvunnit heller, den sitter alltid där men den kommer och går när jag sitter osv..

(gammal knasig bild på mig)
Nog om mig!
Min bror är på besök och har precis ätit kebabtalrik med min syster, så nu sitter vi och prata och Sanna sover! Ska väcka henne med ett glas vatten över henne, bara för att jag kan :D
PUSS

Utseendefixerande

How can these people...
'
Be hotter than these girls...
(Sara fabel)
???????

what's wrong with me?

Sen igår har jag haft ont i hela skelettet, vilket är väldigt jobbigt och speciellt på nätterna för då blir jag även svettig och kan knappt röra mig för min kropp vägrar lyda mig. Och idag efter skolan har jag vart yr sedan dess, det går bra när jag sitter ner, men när jag väl ska gå så känns det som om jag ska ramla omkull när som helst.. Jag hatar min kropp just nu, även min hjärna för inget vill lyda mig!!!
Ligger nergosad i täcket just nu... kanske inte så brutalt mycket som på bilden men men

Duktiga jag!!

Känner mig snäll mot mina föräldrar som inte vet om att jag har cyklat till coop och handlat lite så de slipper de imorgon! Det får de se när dom kommer hem :)


Inspiration


hej käraste

Har helt enkelt glömt av att blogga de senaste. Men ska berätta vad jag har gjort idag och lite om kommande veckan!
-
Idag var det nationellt prov i matte som pågick i ungefär 3-4 timmar. Det gick sådär, tredje delen gick däremot piss dåligt eftersom jag suger på matte. Men jaja! Då slutade jag runt 11 och gick och åt med en kompis. Sen pluggade jag i skolan till klockan 2 och gick hem till Daniel och åt lite och kollade på LOST.
Sen vid 3 - halv 4 så åkte jag, min syster, mamma och Daniel ner till Tre Toppar och gottade oss! Väl där så mötte jag Sanna, Nathalie och Malin!
Sen åkte jag och Daniel hem till honom och lekte lite med Agnes och Elias, sedan åt vi grillat och nu är jag hemma.
-
Imorgon börjar jag vanlig tid, alltså 09.50 och har bara turismlektioner eftersom mattelektionen är inställd! Samma sak gäller på Torsdag, så har jag sovmorgon till 13.30 och har också bara turismlektioner :)
-
Nu ska jag iallafall spela Sims och bara ta det lugnt. Imorgon blir de hårdplugg på Turismarbete som ska vara inlämnat på Torsdag, och senare på kvällen en PW med Elin och My.

puss

Dag på stan

Har tillbringat hela min dag/eftermiddag på stan med en bra vän vid namn Annie! Vi pluggade på biblioteket och gick sedan bara runt och köpte kulglass och mjukglass! :)
nu äter jag och är helt slut i kroppen, vill bara lägga mig ner och sova.. Men ska snart ut en runda med My :)


-

Do you think I look happy? 
Well, maybe I do. But sometimes is my smile just a big fat lie.

Liten tös

Sitter och äter chips och har en sovande Agnes bredvid mig :)


gårdagen

Igår åt jag som sagt på Stantons med Lisa och kollade på när lilla Elin jobbade. Sen drog vi på en impulsresa till tvååker till en såkallad ''fest'', och den sög. Kul hade jag med mina vänninor Elin och Lisa iallfall, men kvällen slutade i katta för tusan.. Elin sov hos sin pojke, jag och lisa gick runt kl 2-3 på natten och letade efter en kompis hus som vi skulle sova hos, men vi fick inte tag på henne så fick dra upp mamma så hon fick hämta oss runt halv 4 i morse.. (ångest? JA)
Anyway!
Vid 3 ska jag till Elin och snacka lite och hämta lite grejer hos henne, sen ska jag hem och duscha och äta och sen till min älskade söta pojkvän! Åh vad jag saknar honom.
-
Här är lite bilder från gårdagen!

Min kväll!

Ikväll ska jag och Lisa till Stantons i stan och äta innan Elin slutar jobbet. Sen när hon slutat så ska vi tre ut på en PW, sen ska jag hem och packa sovsaker och sen till Daniel och sova där. Då kan jag äntligen få prata ut med Daniels föräldrar om deras resa i Mallorca!
Ha en rolig kväll :)


God eftermiddag!

Min ''natt'' kan man kalla det, var helt crazy banana!! Igårkväll vid halv 8 så beslöt jag mig för att vila en stund, alltså i typ en halvtimme så jag kunde göra något med någon på kvällen sen. Men så när jag vaknar så kollar jag på klockan och då visar den: ''07.28''
Man ba, whut??? Då har jag alltså sovit i 12 hela timmar! hahah :D

skriver av mig

Jag är rädd, eller jag börjar bli iallafall. Det känns som om allt kommer tillbaka. Det känns som om jag kollat för mycket filmer om detta. Det känns som om filmerna påverkar mig och min hjärna jättemycket om att ''såhär kommer det bli''. Det känns som att jag kommer påbörja ett nytt och mycket kortare liv. Eller är detta bara en impuls? Isåfall vill jag bara att denna impulsiva tanke ska försvinna, försvinna ut ur mitt huvud. Det känns som om den senaste tiden har jag varit på för många besök hos dom. Det känns som om detta kommer leda till någonting jag absolut inte vill. Det känns som att det kommer leda till det dom trodde det var för 6 år sedan. Det känns som om jag inbillar mig för mycket.
Det känns som om jag är rädd nu.

painting

image description

new clothes


My new lovers


-

Belief can makes things real & Belief makes things true.


Födelsedags"barnet"

Idag fyller min absolut bästa bästaste vän 5 år! Jag älskar dig vovvsen, hoppas du njöt av din tårta jag gjorde åt dig!


Hemma idag

Kände att jag behövde stanna hemma idag för att vila upp mig lite grann. Jag är så jävla trött på att va sjuk nu. Så fort jag är på spåret att bli frisk från något så dyker något annat upp.. Såhär har de vart under en 7 månaders tid, jag har inte vart helt frisk på 7 hela månader?!! De är bara sjukt störande och jobbigt, och dessutom påverkar det min skolgång eftersom jag hör sämre och jag får stanna hemma ganska ofta och missar då skolarbete eller nationella prov.
Jag mår bara dåligt av att vara såhär sjuk hela tiden, de sänker mitt humör till Max och gör mig faktiskt en aning deprimerad.
Ska jag gå runt och behöva känna mig ledsen om dagarna pga detta?


Eyes

Please, it's just a paper and something black on it..


the 90s childhood


I'm home!

Har precis kommit hem, slutade extra tidigt idag vilket är helt underbart skönt! För då hinner jag plugga färdigt de sista och dessutom vila eller tid till mig själv.
Idag kl: 16.00 ska jag och min söta vän Lisa iväg med våra mammor på ett möte i Göteborg angående språkresan till Malta som vi ska på i juni. Ska faktiskt blir rätt spännande att få träffa på de svenskar som ska dit med oss också, samt få mer info om skoltiderna och annat!
Men nu ska jag läsa, ha en fin dag :)


I väntan på svar

Sitter hemma hos Daniel och har precis pluggat. Väntar på svar från Elin så att jag kan dra till henne en stund innan hon ska nana, antar att hon är trött nu efter träningen så får se hur länge de blir!


Pluggilugg

Sitter här i min ensamhet hos Daniel och pluggar. Idag var jag och Daniel jättetrötta när vi kom hem från skolan, så vi la oss och kollade tv och sov litegrann vilket var jätteskönt!
Inatt vid 3 tiden vaknade jag av ljud från resväskor som rullade mot golvet utanför Daniels rum, de var alltså Daniels föräldrar som skulle mot Landvetter med Daniels systers familj. Så de blev en 3 timmars sömn inatt för Daniel eftersom han följde med och lämnade dom, och kom sedan hem vid halv 7 på morgonen igen. Vaknade då utav att han låg på hela mig och sa "god morgon älskling" och fick då stiga upp!
Hoppas de har de gott i Mallorca nu! :)


Mot PelinElin!

Ska jättesnart cykla upp till Elin och va med henne ikväll!

(ibland är du för söt)


Lilla jag idag!

Ska va med min söta underbart Goa vän Elin senare också och sen ska jag till Daniel och sova där inatt. Han är ensam hela veckan nu eftersom hans mamma och pappa åker till Mallorca inatt, så känner att jag får ge honom lite sällskap i veckan!
Såhär fin är jag idag :)


Pluggilugg

kom hem för en stund sen, sitter och äter på mina knäckemackor med skinka och senap på och ska nu börja plugga tyvärr!! Så servicekunskap står nu på listan!


Godmorgon!

Sitter nu och äter denna ljuvliga frukost och läser Hallands nyheter! Har precis duschat och så snart jag har ätit upp ska jag fixa håret :)
Ha en bra skoldag!


Godnatt!!

Ligger i sängen och läser en underbart bra bok! Handlar om en tjej vid namn Tessa som har leukemi (cancer i blodet), och hon vet att hon bara har 3 månader kvar att leva, därför gör hon en lista på saker hon vill göra innan hon dör, hon får hjälp av sin vän zoey med detta och de första på listan är att skaffa en pojkvän.
Den intresserar mig mest för att jag själv blev "utsatt" av symtom för Leukemi när jag gick i 5an, de oroade mina föräldrar nått så fruktansvärt och har därför aldrig släppt just denna cancer sorten helt.


We are young


Lite onödig fakta

1. Är du singel?
Nej
2. Längd?
170 cm
3. Är du stolt över din längd?
Nej, vill va kortare.
4. Fullständigt namn?
Eva Madelen Johansson
5. Födelsedag
9/4 - 95
6. Ålder?
17
7. Vart du bor?
Varberg
8. Vem pussa du senast?
Min pojkvän
9. Vem ringde dig senast?
Sanna
10. Vem smsade dig senast och vad stod det på smset?
Sanna Enarsson: hahahahhahah
11. Vem kramade du senast?
Mamma
12. Din relation med dina föräldrar
Mycket bra!
13. Hur är relationen till ditt ex idag?
Mitt ex är min pojkvän, så väldigt bra.
14. Skönaste personen du vet
Lisa och hennes galna skratt och humor!
15. Vem träffade du senast & vart?
Min släkt på kalas.
16. Har du nånsin förlorat en vän?
Inte ''dödligt'' eller vad man säger.
17. Din musiksmak
Jävligt skön.
18. Vad har du på dig?
Linne, byxor och underkläder
19. Vad åt du senast?
Mackor och juice
20. Vad drack du senast?
juice
21. En vacker person
Elin Johansson
22. En snäll person
Julia Danielsson
23. En gullig person
Amanda Johansson
24. En jobbig person
(jobbigt söt) Lovisa Nelfelt
25. En konstig person
My Niklasson!
26. När skrattade du senast & varför?
Åt något skämt på kalaset
27. Ögonfärg
Blå
28. Vill du ha ditt ex tillbaka?
Har honom redan
29. En du saknar
Några vänner, Daniel och mormor. 
30. Ditt humör just nu
Okej
31. Har du skilda föräldrar?
Nej
32. Hur många syskon har du?
2 riktiga, 1 halv
33. Någon du vill träffa
Tim White, Michaela Wisén, Jonna Alm och några till
35. Äckligaste du vet
Var, Spindlar, påkörda stackars djur och annat.
36. Har du någonsin brutit mot lagen?
ja
37. du kär i någon?
Japp!

Hammarby-varberg

Kollar en "spännande" match mellan Hammarby och Varberg med mina systrar, pappa och sara! Lite kul är de faktiskt att se pappas reaktioner!


Känns meningslöst

Är de inte jävligt meningslöst att jag startade denna bloggen och så är de ingen som läser den? De är ca 10 st om dagen liksom. Jaja, antingen är den tråkig eller nått.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se om jag åker och träffas Tim senare när jag har gjort mig i ordning. Vaknade av att jag va jätteseg i mitt huvud, bara allmänt trött liksom. Så har bara tagit det lugnt genom att spelat Sims och kollat runt på datorn. Ikväll ska jag iallafall va med Daniel, tror vi ska kanske kolla på en film jag hyrde igår. 
Om jag inte ska träffa Tim så ska jag kolla med mina söta vänner Elin, Amanda, My eller Lisa eller någon annan. Får sån panik att jag bara sitter inne. Har dessutom jättetråkigt just nu.
Ska ta mig en dusch och göra mig i ordning, ha en bra dag allesammans!

Min Goa frulle

Har precis vaknat pga massa motorcyklar som körde förbi mitt hus innan.. Suck!! Hah, nu sitter jag och äter frukost! :)


Påväg hem!

Sitter i bilen och typ halvsover hem från Göteborg med Daniel och hans mamma Agneta! Vi har vart och köpt honom en förstärkare nämligen, och den va då inte liten.. Anyway!
Kan nog vart lite tjatig i slutet innan vi anlände till musikaffären MUG, klagade på att jag va kissnödig hela tiden,
(och tro mig, en sekund till och jag hade kissat ner mig)
Så när vi Kom fram småsprang jag in till mugg direkt och där står tre personer i kassan och jobbar! Dom kunde inte tro annat än att jag va helt dum i huvudet när jag Kom fram och sa:
"asså har ni en toa att låna mig typ en minut, de är akut!"
Hahahahah så sjukt ändå..


jobbigaste lektionen

sitter på en jobbig turismlektion och skriver massa saker om Cypern som vi sedan ska lämna in. USCH vad jag hatar just denna lektionen på Fredagar!! Man är bara hungrig och trött så kommer denna en timme och förstör mitt liv typ.
hehheheh lite sur puss

Sorry, sorry :D

Har inte orkat blogga på ett tag nu, skulle föresten lagt upp bilderna sen valborg, men min mobil kan tydligen inte lägga upp vissa bilder så de blir nog inget med det.. Men kul hade jag :D
Sitter och chillar med min syster som jag precis var på coop med och köpt lite gottigheter till imorgon inför nationella! OCH DENNA GÅNGEN LÄR JAG INTE MISSA DET!

Min dag idag

Först vaknade jag hos min pojkvän, åkte till ett jättefint ställe med hans familj och lite kusiner och så och Majade, fikade och hade de trevligt! Sedan kom vi hem och vilade middag, och sen satte vi oss utanför och solade en stund i det fina vädret! Vi arbetade även i trädgården och rensade, krattade och plockade ogräs och annat kraffs! Fick därmed en skön solbränna på ryggen/axlarna, armarna, ansiktet och benen! Daniel fick även en jätte bränna på armarna!
Nu har vi precis fikat och ätit grillat också med Daniels syster och hennes familj :)


RSS 2.0