God mat!!

Sitter och äter denna goda saftiga mat som är så sjukligt god!! Ville bara läska er lite, puss.


Lugn kväll ikväll

Halvligger i min säng och bara tar de lugnt. Skulle kolla film med Daniel ikväll men han repar ju, så har bara legat och degat och spelat Sims. Får se om jag drar ut en liten stund och träffar Philip sen, men nu ska jag iallafall ta och duscha lite, känner mig ofräsch!
puss

Valborgs outfit!

Vad tycker ni? =)

- me like!!


Min kvääälll

De blev en kväll hos My istället med hon, mc och Jack! Pratade och kollade youtubeklipp!! Hade de mysigt :)


Ut med tjejorna!

Nu drar jag med Amanda och Lisa ut och går någonstans här i fula tråkiga Varberg! Får se vart vi hamnar :D Kommer troligtvis blogga under tiden vi är ute och bjuda på en härlig kvällsbild också! puss

Jag och godiset

Såhär äter jag godis, lite upp och ner och hejvilt! Ne, men ska spela lite sims nu som jag är jobbigt beroende av, sen ska jag kanske träffa Mia, vet inte riktigt. POSS

Funny song biatch


Snygga i skulan


Sitter på rast och börjar nu om 2 minuter, tänkte bara slänga in ett litet fult mobbat inlägg, hehehheheh puss

neutral är bra


Hi, I'm Madelen!

.
Okej, över till den seriösa sidan då, alltså den normala Madelen.
.

Tydligen försenad?

Jävligt kul. Nej inte alls. Först och främst får jag tydligen inte göra mitt svenska nationella tal eftersom jag va sjuk förra veckan. Och nu vet jag inte vart min klass är, de kanske sitter i aulan men vafan ska jag göra liksom. Jag vet inte vart vår klass sitter, de är ju stort som ett hotell förfan.. Så ja, va ska jag göra? Nu missar jag uppsatsen också! FAAAAAAAAN I HELVETES JÄVLA BALLE


I do really love u


Beroendeframkallande

Nu blir det detta hela dagen ungefär, sen blir de lite matte och städning. Puss

Stannar hemma idag

Började få ont i halsen igår, och idag kändes de som jag hade feber när jag vaknade plus världens halsont, de verkar som om jag aldrig kommer bli riktigt frisk.. Detta suger!!
Har dock fått reda på att jag har fått sommarjobb! De äger :D


Halsont nu också?!

Seriöst, kan inte jag själv låta mig vara fri från någon enstaka liten sjuka?!?! Nu när min öroninflamation har försvunnit, vad händer då? Jo, HALSONT!! ååååh, seriöst är jag det enda problembarnet här?


nationellt prov

Sitter med Stefan på rast nu och tittar på tatuering till honom, han är ute efter en text han ska ha på sidan om magen. Om ca 20 minuter ska jag ha nationellt prov i engelska med Jennie! Får se hur detta går, är inte speciellt taggad eller så.. Måste pysa! Ha de

 


En timme för tidig...

Hey guys!
Har just gjort mig i ordning, städat lite och vart på damernas. Hehe, dock är jag en timme för tidig till skolan ifall jag går nu, så jag ligger kvar här i sängen en liten stund till!
Är ensam hemma hos min pojkvän nu, lite läskigt tycker jag.. Gillar inte att vara helt ensam hemma D:
Men Men, orkar gå till skolan iallafall, vilket är bra! Det mindre bra är att vi har muntliga nationella i engelskan, och vi ska få varsin dokusåpa att prata om..KUL??? nej. Kan fan inte ett piss om dokusåpor!! Vet bara att BB är en dokusåpa, sen kan jag inte ett piss..
WELLWELL, får se hur detta går.
Puss


Lost hela dagen

Vaknade upp bredvid Daniel i morse, lite jobbig kväll/natt igår, så de va skönt att sova ut. Idag har min dag gått åt att kolla på LOST med min syster, tagit de lugnt och bara varit. Sedan kom lisa hit också och så umgicks jag lite med henne, och nu kom Amanda hit och vi (eller hon) dricker te och pratar bara. Vi ska snart bege oss ut i regnet och hämta Amandas cykel hos Mc som hon lämnade där igår, och ikväll blir det nog BB med Amanda och sen till Daniel för att sova där inatt.
Ska till skolan imorgon, får se hur de går! Men de ska nog gå sin väg! :)
Hejdå


Mobilblogg!!

Testar på lite mobilbloggning, riktigt bra ju! Sitter i bilen påväg mot gekås med mina systrar och min mamma, kände att jag behövde komma iväg från huset lite, känner mig så instängd :( sen suger de att va sjuk!! Men känner mig bättre faktiskt, lite vågat att dra till gekås bara.. Hehe
Puss på er!


Sista inlägget idag

Sitter i soffan och kollar film med min mamma och syster. Dock är det jävligt irriterande eftersom min syster sitter precis bredvid mig och SMASKAR på sina jävla taco-chips, ÅÅÅH VAD JAG VILL SLÅ IHJÄL HENNE!!! hehe..
Anyway! Har vart och hyrt film med mamma precis och kollar just nu på en utav dom, den suger balle så ska snart till min pojkvän och kolla film där istället. Blir en väldigt lugn kväll eftersom mina öron inte är helt bra ännu, så lite vågat att sova borta inatt..
Jaja, min dator dör snart, så får dra mig nu! PUSS :D

- Före och efter

Har vart hos Jeanette som fixade/klippte mitt hår, vilker verkligen behövdes! Tänkte ladda upp lite före och efter bilder så ni får se skillnaden! :)
Före:
.
Snygg hatt fick jag på mig också!
.
Efter:
.
I LOVE IT

Nu säger jag godnatt

.
Mina öron börjar långsamt bli bättre, dock har jag tid hos frissan kl: 13.00 imorgon, som tur är skjutsar min pappa dit mig och hämtar även mig efteråt vilket är en otrolig lättnad för mig och mina öron!
Har ungefär 10cm utväxt nu och de börjar bli slitet så jag ska iallafall toppa det och till sommaren få det gyllenblondt, vilket jag får starta med antingen avfärgning + toning, eller slingor + toning. Let's see tomorrow!

Detta är bara synd

Jag hatar det, hatar det, hatar det!! Denna underbara redigeringssida stängs ner, IDAG. Vart ska jag nu redigera alla mina bilder på ett bra och bekvämt sätt? Denna sida har jag alltid använt mig av, i alla år :(

svar på tal '

Svar: Jadu Max, du har själv fotat med den! Det är min gamle Nikon D60, kram :)

- reklamer på tv

Är det någon reklam jag måste välja ut som jag verkligen HATAR, så är det fan ''BB-cream'' reklamen som går på TLC. Sättet hon säger ''BB'' är så jävla störande, hela reklamen är ful och fake, och åååååh blir arg bara jag tänker på den!!
.
Sen kan jag ju tillägga en bra och rolig reklam också! Självklart så pratar jag om ICA reklamerna som har pågått ett bra tag nu men som man verkligen aldrig tröttnar på! Har även sökt dit som statist, (jag, av 058393475832 st), för hur kul hade det inte att vara med i en av reklamerna?!

Photos' taken by me


Written in the stars'

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Shoppa kläder

Funderar på att vänta till den 25e då jag får 800 kr, för då har jag 1840 kr och kan shoppa kläder via internet! Lite små stuffs som jag hittat lite här och var :)
.
Junkyard
.
Gina tricot
.

F.R.I.E.N.D.S

Har tagit mig en ''försiktig'' dusch nu, och sitter med datorn i knät med Vänner på TV. Ska snart ta något lätt att äta, är lite småhungrig! Verkar inte som om denna bloggen kommer lyckas så väl, det känns så iallafall.
Men just nu vill jag bara att min sjuka ska försvinna, får sån ångest när jag missar skolan mer än 2 dagar.. USCH
Bjöd nu på en väldigt gammal bild.

Old, old, old, old


Goognight angels


Min pojkvän va så söt innan! Jag har inte tillgång till mina skolböcker nu när jag inte kan gå ut, så han hade min skåpsnyckel, hämtade mitt plugg och cyklade hit med det innan idag. Så nu har jag gjort klart mitt svenskatal inför nationella tack vare honom! :D
Godnatt

Morgongos med vovven

Halvliggen i soffan bredvid min älskade vovve, idag mår jag ytterst lite bättre, en positiv sak är att det rinner ingen vätsa från öronen på nätterna längre! Sköööööönt för lilla mig :D
Idag ska jag som alla andra dagar jag vart sjuk bara ta det lugnt, knarka mina tabletter och ääääta.

oh man, that's cool

Hur snyggt är inte detta? Det är väldigt många jag sett som börjat ha detta, men det förstår jag för det är hur snyggt som helst!!!
.
tänk mig i färgade hårtoppar, hiss eller diss liksom??
-
Tycker ni om min fina redigering???

Kvällsgos med vovven '

För att bli trött så kollar jag på ljudlös tv (eftersom jag måste ha på max för att höra något och då väcker jag hela huset), gosar med en vovve som vill ha uppmärksamhet så att han tvungen ska klänga och fara på mig överallt (sött!!) och ska strax spela lite Sims 2.
Godnatt mina hjärtan

Kollar just nu på tv

Älskar detta programet! hah, tänk själv när man skaffar unge, man lär ju sig jättemycket på dessa programmen och alla avsnitt! :D

The beautiful 80's

...

Black & white people

...

Att skapa ett inlägg

När jag ska skapa ett inlägg till er läsare så är det inte alltid så jävla lätt. Jag tror inte bara jag har problem med detta utan även väldigt många av er bloggare också.
Liksom, vad fan ska man skriva om när man inte orkar göra ett ''dagens outfit'' inlägg för att man inte orkar gå och ta kort och all skit, eller när man har skrivit vad man ska göra idag, eller vad som ska hända idag, eller allt det där? Är jag ensam om detta lilla i-landsproblem? haha, possposs.

Tillfällig design

Försöker mig på att fixa min design på egen hand, och just nu går det mot mitt mål. Men är det någon som vet hur man får ''inläggs-bakgrunden'' lite genomskinlig och kategoriskiten längst upp under min header, så hade de vart till stor hjälp!

Hemma från skolan

Sitter här i soffan med öron, rygg och huvudsmärta. Usch vad jag hatar att vara sjuk, speciellt när jag har öroninflamation.. Så fort jag reser mig upp och går lite så får jag dubbelt så mycket lock att jag inte hör någonting, plus att det rinner ut massa äckelvätsa på nätterna som gör att jag inte kan sova, samt att jag får hur ont som helst.. Jaja, vad ska jag göra mer än att knarka pencelin? haha!
Har sjukanmält mig från skolan iallafall, måndag tisdag och onsdag, sen får jag se hur det blir på torsdag! Får blir lite hemma-plugg nu inför nationella.
kisses

Fakta om mig själv

Namn: Madelen Eva Johansson

Ålder: 17

Längd: 1.70

Sko-storlek: 38/39

Född: I Stockholm

Bor: Varberg

Gör just nu: Bloggar, kollar tv!

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, Skrattig, social.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Ibland kan jag vara väldigt lätt irriterad, dålig på att höra av mig till folk (har dock blivit bättre), kan låta dryg/sur omedvetet.

Vad är du rädd för: Flyga, spindlar, getingar, humlor, myror, fjärilar, nyckelpigor.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag fått bättre självförtroende och inte bryr mig om folks åsikter om mig själv.

Det roligaste jobbet du haft/har: inte haft något, men kanske får ett på Varbergs Stadshotell i sommar. 

Har du körkort och egen bil:
Inget av det än.

När tar du ditt körkort: Nästa vår förhoppningsvis!


När grät du senast: Inatt

När skrattade du senast: I morse

Vem åkte du bil med sist: Pappa, till Neptunus kliniken

Vem åt du mat med sist: min syster och pojkvän

Vem sov du hos sist: Min pojkvän

Vem sov hos dig sist: Min pojkvän

Vad var du rädd för när du var liten: Myror, And I'm still.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Kock, frisör

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: pga mina problem med öronen, 30 när jag va 1-2 år, sen för en olycka när jag va liten, nu har jag problem med öronen igen och andra anledningar.

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag va liten, en olycka från en våningssäng, fyfan

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina vänner, pojkvän och min familj.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Many things.

Har du någonsin sportat: Jappjapp

Någon du ser upp till: Vet inte riktigt, kanske min mamma litegrann.

Vad finns alltid i din handväska: har ingen handväska, för tjejigt haha, ne men typ skolgerjer och sånt

Har du varit utomlands någon gång: Japp

Vilken plats var finast: Cypern, samma hotell 2 gånger!

Största stad/städer du varit i: ingen aning.. stockholm kanske haha

Lite mer personliga frågor.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, aldrig!

Snusat: Aldrig i hela mitt liv

Druckit: Japp

Har du piercing eller tatuering: japp

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: har redan ''fallit pladask''

Finaste komplimang du fått: har fått ganska många av min pojkvän, familj och vänner.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Tyvärr ja.

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Tyvärr ja.

Har du någonsin fejkat en orgasm: Nej de är ju helt meningslöst haha

Hur många sex-partners har du haft: Bara min pojkvän, tycker det är rätt fint :)

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet

Hamburgare eller pizza: Hamburgare

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: Donken

Vin eller Öl: Vet inte riktigt.. Vin kanske?

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet helst.

Sport eller nyheter: Nyheter.

Hockey eller fotboll: Hatar båda så inget

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Sommar eller vinter: Sommar!

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Tåg

Bil eller buss: Bil

RSS 2.0